Selecteer een pagina

Hoe klanten ons beschrijven..

creatief
uitdagend

data driven

Wij maken content met stopping power en zorgen ervoor dat jouw merk opvalt. We zetten jouw bedrijf op de kaart, vergroten jouw bereik en creëren maximale impact door het targetten van de juiste doelgroep met de juiste boodschap op het juiste moment. 

wat we bieden

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Dit houdt in dat voor elke klant op maat gemaakte strategieën bieden, omdat wij begrijpen dat niet alles relevant of van toepassing is voor elke organisatie. Bij Divergent richten we ons op de onderstaande specialismen.

k

Campaign concepting

We stellen de juiste kaders door middel van de slimme inzet van data. Vervolgens kunnen we aan de slag met het verzinnen van creatieve concepten voor campagnes en een sterke social media strategie waardoor je bij jouw (potentiële) klanten zeker top of mind blijft.

.

Branding

Wie ben jij als bedrijf? Wie is jouw doelgroep? Waar sta je voor? Consistentie in communicatie is essentieel. Dit verhoogt namelijk de impact en dus ROI van jouw advertenties. Wij helpen je met het bepalen van jouw merkformule en het bewaken ervan.

Advertising

Wij zorgen dat jouw content de juiste doelgroep bereikt op het juiste moment. Want een prachtige video is dat alleen binnen het perspectief van de juiste ontvanger. Wij vinden de mensen die getriggerd worden door jouw call-to-action, zich inschrijven of iets aanschaffen en daarmee waarde creëren voor je bedrijf. 

E-commerce

Retail stores gaan aan de lopende band failliet. Waarom? De komst van e-commerce. Is jouw bedrijf al klaar voor online verkoop? Heb je een salesfunnel ingericht om mensen naar je shop te leiden? Zo niet, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Web Design

Met het bouwen van een prachtige website met geweldige visuals ben je er nog niet. Een website is het ‘nieuwe visitekaartje’ van je bedrijf. Met onze op maat gemaakte websites zorgen wij ervoor dat jouw klanten niet alleen worden voorzien van relevante informatie maar ook leiden tot conversie.

Contentmarketing

Content is anno 2019 een onmisbaar onderdeel in de bedrijfsstrategie. Relevante content zorgt voor klantenbinding. Video’s, blogs, tweets en posts. Wil je de aandacht van je publiek hebben? Dan heb je goede content nodig. Wij helpen je met creatieve concepten, met de productie ervan en de online distributie. 

definitie Divergent:

/dʌɪˈvəːdʒ(ə)nt,dɪˈvəːdʒ(ə)nt/

adjective

1. de neiging hebben om anders te zijn of zich in verschillende richtingen te ontwikkelen.

2. (van een reeks) voor onbepaalde tijd toenemen naarmate meer van de voorwaarden worden toegevoegd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Divergent en trends binnen de marketing branche? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Portfolio

Benieuwd naar onze projecten? Neem een kijkje en klik door voor meer awesomeness!

MERKEN WAAR WIJ VOOR WERKEN

“ALWAYS DELIVER MORE THAN EXPECTED.”

haags bakkie doen?
Say Hello!

Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen wij dit natuurlijk graag! Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.